19/8 02:19

Halloj flitigt folk!
Till en början, Fett cool video här japp! Så har ni tid över så klick i klick! :)
Nu har bloggen missat tre underbara dagar av mitt.. ja, ändå ganska underbara liv! jappjapp! 
Men här kommer dom! Till en början ,
Lördag, 16/8 . Vaknade med jesper efter en mys kväll som bestod av mig, jeppzor, kim, zizzie, alex, memme, andreas? och spel! Vissa  är ju också överbegåvade så ja..
Men men, samling på klubben och därefter match. Vi seplade allmänt väldigt dåligt men lyckades dock hålla 1-1
Efter matchen blev det käk på torino med Jeppzor, mami och paps. Sen hem och så, vidare ner i stan sen ut till glumslöv.
Var ute lite och chillade runt, sen hem och sova.
Söndag 17/8 . Vaknade även idag brevid jesper, eller ja. nästan. han hade redan gått upp men iaf ! (: Var på IP 09.45, stendöd :) Såg jeppos match som slutade 8-0 till glumslöv :) Hem till Jesper därefter och mysa lite. Stack upp till BK och åt. Sen var jag tvungen att kila till hbg. När man väl kom hem blev det att byta om och fick springa ner i stan.. haha. mys. lovisa mötte mig vid sjukhuset sen kilade vi vidare. 20.45 var det bio ! :) Slutade vid kvart över elva så stack ner till knutan en stund, sen fick det bli gulbuss till ramlösa station och gång hem till lovan därifrån. Hemma vid ett så gick och la oss direkt.
Måndag 18/8 Vaknade hos Lovisa, stack ner till stan och mötte Anna. Träffade Jesper en snutt med den långa Petter :) Puss på Jesper. Sen iväg till expresso house och fika med Lovan och Annis, hö-hö på vissa.. Kollade lite annat nere i stan och sen hem, äta. Bytte om och så , packade grejs, sen träning. Fett skoj :) Dusch och så på olympia, sen kom Anna, vi och mini fick ta oss en tur ! . Blev först hem till mini, hämta money, sen mc d.. cheesburger!. hahaha. jaa.. sen vidare hem till mig och packa upp väskan, yesyes. Därefter hem till Anna och chilla. Haha, sen cyklade vi vidare till Lovisa. Så hon hängde med upp till BK. Haha, jag har blivit otroligt nyttig :) Tog dock bara en läsk uppe på bk men ja. Stack därifrån vid halv tolv. Lämnade lovisa, sen in om anna och lämna henne, så fortsatte hanni och mini sen cykeltur. Sen bajbaj mini och bikei hem alone. eller ja, med sköldis.. haha (y) asså pallar inte. hahaha. Hemma kvart över tolv typ, och sedan dess har det varit no life framför datorn :)

Strax blir det sova, upp tio imorgon och träffa jeppzor. Sista dagen på sommarlovet ochja, det suger så varför inte göra något bra av det hela! Pling (I) Tillbringa en hel dag med älskling. Blir bio på kvällen. Massa mys.
Natti nu ! puss <3


Kommentarer
Postat av: sofia (mini, om du precis som garth, inte fattar annars :D)

tack för igår hanns! :D

sköldis in our hearts! <3

2008-08-19 @ 11:16:52
Postat av: Anonym

du är sjukt söt älskling ! (: <3

2008-08-20 @ 21:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0