25/9

Så, vad har hänt? jo, igår, torsdag, var det nollning och inspark! Vi samlades klockan tio och därefter fick vi gå runt mellan olika sationer och göra massa uppgifter, pinsama som jobbiga, roliga som tråkiga, blöta som.. degiga.. Iaf, vår grupp kom sist haha! Klandrar ingen, vi hade sjukt roligt ändå! :) Vi slutade vid ett och de flesta drog och käkade. Var hemma igen vid tre och då blev det dusch och så för att göra sig redo för insparken. Träffades vid kvart över fem utanför sundspärlan, minglade lite och sen gick vi in och satte oss. Fin mat, synd att den inte smakade så mycket bara men.. som anita alltid framför - Gratis är gott! Efter maten blev det uppträdande på scenen, måttligt bra.. Därefter vare P to the A to the R to the T to the Y (tycker det är så otroligt roligt att använda det omtalade bokstaveringsspråket!), ändå trevligt trots att det var ganska lame. Vid tio åkte både jag och christoffer hem och väl hemma kollade jag idol, och därefter deckade jag i säng! :)
Vaknade redan halv nio idag trots studiedag, inte okej! Iaf, kunde inte somna om så jag satt och spela harpan i några timmar, drog ut en stund och sen iväg på träning. Efter en riktigt härligt träning nere på konstgräset stack jag hem , duscha och åt, sen vare vidare ner i stan. Träffade upp louise, natalie, jeff, max, emil, alex, christer, thomas, tim och freddeman på gröningen. Lite mys, men stannade ikke länge. Efter ett tag drog jag mig bort mot konserthuset och mötte upp josefine och elin. Vi drog vidare upp på söder och kollade sevärdiga filmer på bio. Philip anlände och vi köpte biljetter till the ugly truth. Hyfsat bra film, ingen jag skulle rekommendera så jätteskarpt. Iaf, kort in på max och sen sprang jag bort till bussen. Kom hem typ nyss och.. ja, nu ska jag se idol!
Imorgon blir det väla, alternativt stan, med Louise! :)
Puss på det! <3

Här kommer lite bilder från gårdagen, njut!


21/9

Amen hallå, Eliten här! Jag lever fortfarande jappjapp. Fullt ös medvetslös, guuuuuud vad jag är rolig!, smaka på ironin!
Här händer allt och ingenting i mitt liv. Skolan är fortfarande rolig, believe it or not, och jag tränar på som aldrig förr. Min vännerkrets varierar lite bäst den vill men... jag trivs med det så?
Skolan är rolig att prata om så det gör vi! Jag trivs megasuperduperbra med lärare, elever och allt därtill. Men visst, man kan inte annat än sakna vissa från fredriksdal.. Menar sånna som ahmed och hans underbara små kommentarer, eller merdin och hans fjolliga sätt att prata när han flippar, och hossam med sitt sätt att alltid skylla på något, eller på någon... Nah, trots det gillar jag filborna. Rätt mycket plugg som tar upp mycket tid men.. hade knappast varit mindre plugg på någon annan skola så. :)
Träningen går bra och i lördags säkrade vi segern i division tre!  Efter en 6-1 seger borta mot svalöv ligger vi nu 10p före 2an med två omgångar kvar och ca +50 i målskillnad :) På måndag möter vi Råå på hemmaplan och därefter ska vi fira med guldhattar! Woho!

Nej nu kallar sängen, ska ta mig tid att skriva lite oftare.
aaaaloooj! <3

13/9

också susade helgen förbi, fortare än kvickt jappjapp.
I fredags joggade jag mig igenom träningen... och sen hem till elin med anna. Käkade, kilade ut ett tag och avslutade med "män som hatar kvinnor". Vaknade igår vid halv nio. Frukost och sen åkte vi in till hbg. pluggade lite och sen kom christoffer på besök. Bells kom hit igårkväll och det var meningen att vi skulle på ferre för ettorna, men den visade sig vara flyttad till nästa helg så vi drog ner på stan med lite folk från skolan. Stack hem i tid och deckade vid ett. Idag vaknade vi vid tio. Åt frukost och sen tog elin bussen hem. Jag, mami und papi drog ut på en runda så jag fick övningsköra den nya bilen. Otroligt skoj men, fortfarande läskigt. Ganska nice bil, kommer dock sakna vår gamla buss. Den nya är så... liten? i alla fall, Åkte in en runda på maxi och handlade, sen hem och äta. Vidare till hif med laget. Hyfsat tråkig match men bra resultat. 1-0 till bp och ifk vann 3-0 i gävle, mumma! :)
Nu sitter jag och äter hallon och keso, mumma. Ska alldeles strax läsa lite och sen deckar jag i säng.
Puss på er! <3



attsingen vad jag saknar oss! <3



10/9

mållös, hjälplös, värdelös?
Nej nu överdriver jag igen.
Med motgång kommer framgång, och tvärtom?
Jag vet inte vad jag förväntas göra.
Jag vet inte vart jag ska vända mig.
Jag vet inte varför jag gör det här igen..

even if the sky is falling down..


5/9

Mmm vad härligt med fredag, HELG! Inget emot skolan, jag tror jag gillar skolan fortfarande? Spookey :)
Vaknade vid sju imorse, tog en macka och cyklade till träningen med Anita. Hade ganska chill träning och därefter blev det dusch och tillbaka till skolan. Hade mentorstid och därefter gick jag och åt med Frida och Marika. Mycket trevligt sällskap! Språåååk, gick hyffsat bra på spanskan. Därefter hade vi..läsning på svenska lektionen och matte - DONE. Fira helg med mat på skolan innan jag och elin cyklade hem.
Har kommit på det ultimala sättet att skjutssa på min bike. Eftersom min sadel är så stor så kan man sitta två på den, GRAJT!
Chillade lite hos mig innan träningen. Rolig träning, mycket spel. Sen blev det dusch, hem och äta. Vi gjorde vid oss lite och drog ner i stan och mötte upp de andra. Kilade runder lite och hamnade uppe i parken där vi suttit hela kvällen och haft mys! Stack hem i skaplig tid pga ett glädjedödande moment hehe.. var hemma till ett och nu har vi precis gjort oss klara för sängen. Hård vecka, nu kräver min kropp sömn!
Adjöss / Hanna und Bells! <3

 lööök

1/9

Ny månad kommer med nya möjligheter. Nu rycker jag upp mig, här finns mycket att hämta!
Ny mobil också påtal om ingenting!

Skolan går bra. Jag har redan pluggat mer än jag gjorde på hela vårterminen i nian, och jag är inte trött på det ännu! Har fått massa nya vänner och är sjukt nöjd med klassen, och paralellklasserna, och 2orna, 3orna, 4orna... och lärarna, och miljön, och kurserna, och fotbollen och.. Eller ja, kankse räcker att jag säger att jag är nöjd! :)

Problemen som grubblar i mig kanske inte ljusnar egentligen, men jag ser ljusare på dem och då går allt lite lättare. "Ta det med en klackspark", precis det jag gör och det gör mig rakryggad och stolt.
Nya krafter helt enkelt, inget stoppar mig nu, sweeet! :)

Idag har jag varit i skolan, haft massa mysiga lektioner, därefter drog elin med mig hem och sen har vi tränat. Nu ikväll har jag pluggat människa idrott och hälsa, ett av de roligaste ämnena vi pysslar med i skolan. Nu blir det sängen innan jag deckar här framför datorn.
Aaaalooj! <3

Mmmm! ,-

RSS 2.0