26/8

Det är tungt nu, riiiktigt tungt. Men det löser sig, gör det inte alltid det? Jag behöver verkligen något som höjer mitt humör, och det gör skolan just nu. Jag har, tro det eller ej, riktigt kul i skolan. Så fort jag kommit hem, vill jag bara tillbaka... Antar att den känslan kommer försvinna så sakteliga men, då kanske saker runt om är bättre och helt plötsligt är balansen i mitt liv tillbaka.
Idag var jag trots allt väldigt glad hela dagen, fram till nu ikväll på msn. Allting bara vänder och.. jag har ingen annan att skylla än mig själv. Eller okej, vissa saker kan inte ens jag hjälpa, men vad spelar det för roll om ingen tror en?
Det är fan inte lätt, men vem har sagt att det ska vara det? Och det krävs motgångar för att kunna glädjas åt framgångar inte sant?
Så ja..
Nu har jag en jävla massa framgångar att se fram emot! SWEEEEEET!

21/8

Det är fredag kväll, eller lördag morgon beroende på hur man ser det, och jag och Elin kom hem för en stund sedan. Elin har dock redan lyckats decka i min säng, applåder på det! Själv sitter jag och njuter av Svenska Akademien - Heeeeelt underbara. Rakt upp i höjden är den som spelas just nu, om och om igen.

I går var det alltså första skoldagen.. Jag och Elin cyklade och mötte Anita så cyklade vi tillsammans till skolan. Gick in och snackade med lite kändisar innan de öppnade aulan för upprop. Efter lite information där fick vi gå till våra klassrum, ännu mer information, lite snack och sen slut! Stack med Jp och Gabbe till Mc d en stund, sen vidare ner i stan. Träffade lite folk på knutan , köpte mat och drog bort till gröningen. Satte mig och käkade med Alex medan Elin badade. Stack hem vid fyra, träning! Därefter kom Louise hit så vi gick ut och snackade ett tag. Hem - sova!
Idag vaknade jag tidigt, själv! Elin kom hit och vi cyklade och mötte anita och därefter till skolan. Info i aulan om specialidrotten, pretty fun! Därefter kilade vi ut lite, några från klassen, och kom försent till vår första riktiga lektion. SOFT. Mer info. MAAAAAAAAAAT. Svenska - självbiografi. Matte - Något spel. Sluuuut! Hem ljuva hem, mat och träning! Därefter pizza och sen ner i stan och träffa folket. Varit där nere nu hela kvällen och.. ja. Nu äre dags att sova!
Sleep well Cykelställ, jag längtar till måndag, hejja skolan!?

 oldiiiee :)

19/8

Sista dagen på sommarlovet idag, hur firar vi det? Jo, såhär:
Kolla gossipgirl hela natten, somnade och vaknade vid tio av alarmet. Upp och duscha sen kom Elin hit. Vi gjorde vid oss och så, sen kilade vi iväg till väla. Kollade lite grejer och träffade massa folk! Åt och sen tog vi bussen hem. Väl hemma bytte vi om och därefter ner i stan och träffa folket :) Stötte bland annat på lite lärare från skolan, eller, förra skolan.. :( I alla fall, Hanna och Daniel, favoriter! :D
I övrigt blev det basket, bad och grejs, allmänt mys fram tills tiotiden då vi drog oss hemmåt så smått. Nu har jag nyss duschat igen och somnar strax, är faktiskt ruskigt trött. :)
Nu ska jag ligga och småsnacka med elin tills vi somnar, imorgonbitti möter vi Anita klockan elva sen cyklar vi till skolan, mys.
Puss på det! :)


18/8

usch ja, mina besökare har sjunkit, wonder why? Jag är så oaktiv, nu svarade jag på min egen fråga. Jag har haft mycket i tankarna, väldigt massa negativt faktiskt. Dessutom sen har jag haft rätt mycket att göra.. Fotbollen är igång igen, skönt, och jag hade faktiskt match idag, vinst 4-1. Detta betyder att vi behåller vår förstaplacering med 5 poäng över 2an, 7p över 3an och 14p över 4an. Gillas skarpt!
 I övrigt träffar jag en del folk och njuter rent allmänt av den sista tiden av sommarlovet. På torsdag börjar jag skolan igen och jag är en aning nervös.. Det här med ny skola har jag fått uppleva en gång i livet, och det var för tio år sedan så jag minns ändå inte hur det känns. Jag är iaf inte ensam om att vara ny.. alla kommer ju vara nya men.. ja. i alla fall.
Det har varit ett bra sommarlov trots omständigheterna. Har fått en härlig massa nya vänner som förmodligen kommer vara med ett tag framöver i mitt liv också! Har fått upp kontakten med en del gamla vänner som jag tidigare inte träffat så mkt.. sen är där någon enstaka som fallit bort lite grand, men det ska ändras! I vilket fall som helst, så om man ser till helheten, har jag haft ett underbart sommarlov!

Nu i helgen har jag varit uppe i Götet med Lovisa! Vi åkte tidigt i lördagsmorse, in på hotellet och sen direkt bussen in till stan. Där knallade vi runt i affärer tills vi knappt kunde stå på benen längre, sen blev det tillbaka till hotellet med mat i magen och lite nya inköp.vi tillbringade hela natten nere i lobbyn med kort, playstation och roliga hotellgäster. :) Med några timmars sömn i bagaget gick jag upp söndagmorgon och duschade, väckte lovisa och drog ner på frukost. Usch, jag har nästan glömt hur gott hotellfrukost kan vara! :) Med tjocka magar tog vi oss upp och packade väskorna. Inne i stan vid halv elva, köpte biljetter till IFK-HIF och gick en runda i vackra göteborg. Jag börjar kunna innerstan vilket faktikst förvånar mig! Småkul! :D Vi stack upp på läktaren tidigt och satt och mös bland alla göteborgare. Blev en riktigt bra match och sjukt god stämning. Tackar vi för! Efter matchen stack vi bort till Nordstan ett tag, sen kilade vi bort på festivalen och kollade runt tills det var hemfärd.
Kort, men underbar vistelse i götet. Det gillas! Hoppas inte det dröjer så länge tills nästa gång.

Här kommer lite bilder ;
1. För att man kan ha väldigt kul, när man är väldigt trött och väntar på spårvagn!
2. För att man är så väldigt fräsh efter en hel dag på stan med väldigt kul sällskap!
3. För att det är så väldigt roligt att vara så väldigt seriös på foton!

4 & 5. För att det är så väldigt skoj att spela med så väldigt överdrivet stora kort!
6. För att jag så väldigt innerligt älskar randomfoton i lobbyn!

7. För att lovisa har en tendens att bli väldigt söt på alla bilder och för att det är fotbollsdags!
8 & 9. För att vi så väldigt förväntansfulla och taggade väntar på matchstart!

10 & 11. För att matchen till slut drar igång, slutar tvåtvå och jag, trots bara en poäng, är väldigt nöjd! :)



10/8

yoyo.
Egentligen är jag inte alls sugen på att skriva här men... ja, lika bra när jag inte har något bättre för mig. För det har jag inte.. Normala människor sover nu men, jag vet inte varför men jag kan inte... eller jag vet nog varför men, äh strunt samma, jag känner mig boring ;D iaf, !
Gårdagen var nice. Vakande sent så drog ner på stranden direkt med louise. Mötte alex och sara där och sen kom the boys också. Låg där ett tag och stekte tills elin kom, ut på stan och käka, kebab ftw! mötte lite folk och gick runt i stan. Bort till gröningen och lira basket samt fotboll, massa nice! Dessutom nattbad. Kallt men mysigt! några stack hem but me, elin und louise stannade en stund med some of the boys. Missade sista bussen också , great! Gick upp på mc d till dylan, thomas och krister medan vi väntade på skjutss. Väl hemma deckade elin på dirren och jag satt och kollade gossip girl till fem på morgonen, bra hanna (y).
Vaknade halv tolv idag och började dagen med att kolla ännu mer gossip girl. Elin vaknade vit ett och tog bussen hem på dirren. Jag degade hemma fram till träningen och efter en jävulsk träning har det bara blivit film hela kvällen, meganice. Nu har jag glott gossip girl och ska se ett avsnitt till innan jag faller i dvala! Sova bör man ja.
puss!

 peace!

8/8

Hallådär alla vita och svarta, samt mellanting!
Sommarlovet bjuder på fler och fler underbara dagar som kommer sättas som historia i min lilla skalle! Fotbollen går bra och vädert har varit fint nu de senaste dagarna, UNDERBART!
Sååå... vad har hänt de senaste dagarna? Jo! När jag och Elin väl kom i säng i onsdags, eller torsdagsmorgon, sov vi gott fram till ett tiden. Sedan blev det mat på det och iväg till Helsingborg för att träna. Efter det blev det hem och vila, gnällig som jag är, fram till att lovisa kom. Då blev det ut en runda och sen hem och snacka fram tills vi decka båda två!
I fredags, alltså igår... Jag och lovisa gick upp i skaplig tid och drog ner och kollade på stan. Hittade ett par asnice skor mumma! Dock glömde jag plånboken hemma! HAPPYFACE naaaaat. Stack hem vid halv tre för att äta och så och sen drog jag iväg på träning, helt omedveten om att jag var 45 minuter efter i huvudet. ack ack skenet bedrar. Tränade halva träningen iaf och sen blev det dusch! Hem och äta fort som attan sen kom louise ner till mig och så gick vi bort till jeff där Viktor och Sara väntade. Överraskande nog så kom Hongkong-Simon också! Puss på dig din lurifix! Film och så hela natten bortsett från en promenad till och från mc donalds på stattena - Rutiner och traditioner! Efter att vi då glott; millionaire slumdogfinal destination, final destination 2 och i love you man, Så somnade vi djupt. Efter någon timmes sömn gick vi upp igen, halv elva, och packade ihop. Stack hem och bytte om för att sen dra ner på stranden con Louise. Sara och alex joinade efter ett tag, och senare kom även simon, jeff und vikk. Massa mys. Köpte även nya skor för informationens skull! (y) Hem runt fem, fräsha till mig och sen kilade jag hem till anna. Fixade mat och så där, snackade lite och gjorde vid oss innan vi drog hem till josefine- födelsedags fest. (y) Blev en lyckad sådan och det tackar vi josefine för! tack tack! Mys att träffa lite nytt folk också, det gillas. Kilade hem runt halv två och nu ska jag kolla det sista på gossip girl innan jag deckar i säng!
Imorgon blire stranden om vädert tillåter, sedan blir det mys med Elin och Annansi!
Puss på det! <3
 Synd att dom var lite för små..

5/8

Nu äre alltså 15 dagar kvar och därefter börjar skolan.. Hur känns det då? Well, vi gillar sommarlov, its nizzzzzzze. Men ska bli kul med ny skola, nya lärare och framförallt nya klasskamrater. Jag och elin har redan byggt upp en plan på hur vi ska lyckas slå oss in som kungar på skolan redan från första dagen! Sen att den inte kommer fungera är ju en annan sak! Men ändå.. 15 dagar.. det är ca 2 veckor , typ en halv månad... Dagarna går fort som attan och jag ska njuta av varenda sekund! "På sommarlovet ska man vila" , IKKE! Här ska inte vilas, full rulle is the shit! Pussssssss

Så vad har jag gjort idag? Jo, Elins klocka väckte mig halv tio sen stack hon hem klockan tio. Jag och louise drog ner på stan ett tag innan vi kilade vidare bort på stranden där vi låg och stekte ett tag. sen vare hem igen, packa och ut till Billesholm. Käkade och så sen stack jag, Elin och elins kusin ut till badet i bjuv och simmade, coola som vi är!
Elin och jag måste ju börja träna om vi ska bli elitsimmare i filbornassimsällskap sen!
I vilket fall som helst... Efter vi plurrat ett tag så duscha vi och sen buss hem till elin. Mer mat, MAT MAT MAT ! <3 Sen har vi bara lekt med elins kusiner hela kvällen, megasöta! :)
Nu ligger vi och väntar på att ögonlocken ska bli tunga så vi kan decka i säng :D
Eller, nej. Nu blev vi hungriga så nu ska vi äta!
Pusssss :D

 på tal om mat?

2/8

Hallådär folket.
Tre tunga fotbollsdagar in tha hbg, Eskilcupen och allt vad det innebär! Det innebär i alla fall lite sömn så jag har en del att ta igen. Har kollat på fotboll hela helgen con Louise und Jesper till mesta del. Dessutom tältade vi ett gäng i glumslöv igårkväll, vilket också är skuld till så lite sömn, haha.
Imorgon blir det glumslöv och lira fotboll innan jag drar på första träningen efter uppehållet, ska bli underbart men nog också sjukt jobbigt... Som sagt, underbart!  Imorgon kväll blir det väl sova tidigt så jag kommer ifatt de timmarna jag tappat nu i helgen... 3h/natt är inte tillräckligt känner jag i kroppen!
Nu ska jag sova igen lite iaf!
Adios! <3

RSS 2.0