29/6

Jag venne riktigt vad jag ska skriva.. I söndags tog det slut mellan mig och jesper, Det var helt enkelt dags kände jag.. men jag vet inte, jag är inte så ledsen, det känns nog rätt bra faktiskt. Jesper och jag kommer fortsätta träffas, som vänner, bästa vänner, men ändå. 6/6-08 - 22/6-08, lovers to friends <3

Det är ett av många skäl till att jag inte skrivit på så länge.. Saker är lite upp och ner i mitt huvud och jag är inte riktigt medveten om vart jag är påväg i livet. Men det är sommarlov och det är sjukt bra iaf! Nu har jag verkligen tid för allt utom mig själv, och det är skönt. 

Nu blire lite om min välfyllda vecka!
     I måndags träffade jag josefine, som jag inte träffat på år och dagar! Vi kilade ner på stranden och gottade oss ett tag, massa mys. Sen kilade jag hem och åt och drog på träning. Därefter stack jag hem igen och packade. Med tältet i handen cyklade jag ut till kloningen i Ramlösa. Det var på tiden att vi sågs! Vi cyklade ner i stan och kollade fotboll på sundstorget och därefter spelade vi lite. Träffade på Tommy och hans m8 Krille så vi lirade lite med dom också innan vi bestämde oss för att dra hem igen. Väl hemma byggde vi upp tältet och la oss och för att småprata innan vi somnade.
     Vaknade upp i tisdags och kilade direkt ut till jesper i glumslöv. Efter några timmars prat kilade jag in till hbg igen och drog mig mot sundstorget för att se Elins match, därefter åkte jag hem igen och åt och sedan vidare upp till skolan där vi skulle träffas för att sedan gå till olympia. Nämligen dags för skol-os final för våra 5 finalis-lag. Vårt lag vann på WO vilket vi var lite besvikna över, haha, samma gällde killarna åk9 men jaja. Sen blev det u21 - vitryssland-italien med alla finalistlag. Massa mys på det och i halvlek fick vi lagkaptener träda in på plan och leka elit, niiiice... Eter matchen stack jag hem och sov, fett hårt.
     I onsdags åkte jag ut till lovisa och hämtade min underbara cykel, sen cyklade jag ner i stan för att möta upp jesper. Vi gick runt och småprata några timmar och sen fick jag cykla hemmåt. Mat och därefter vidare till match. 5-1 vinst, tackar vi för! Hem och ut med Louise, emil och Jeff! :)
      I torsdags kilade jag, jeff och emil ner i stan och mötte elin. Bort på stranden och sen kom louise. Massa chillbad och så. Kilade hem vid fyra och därefter kilade jag och Elin ut med laget för att städa, duktiga som vi är! Mat - BurgerKing! Hem och duscha sen iväg till emil. Vi kollade massa film, viktor och sara drog hem sen somnade vi andra.
     Fredagen vaknade man upp hos emil, i hans systers säng, nice! Frukost och film sen hem och göra vid oss. Ner på gröninen och grilla with the gang, massa mys. Hem igen efter många om och men för att sova. Nice!
     Vaknade i lördags av larmet och gick upp för att prata med jesper på msn innan han åkte iväg till Italien. Därefter stack jag och Louise ner i stan. in på kicks & stadium lite snabbt. Råkade stöta på Tommy och Alex så kilade ner på stranden med dom. Blev lite bad och volleyboll sen kom viktor och sara också, mer volleyboll! Folk kom och gick och det kvällen bjöd på lite allt möjlig, massa mys. Deckade isäng frammåt tretiden.
    Gårdagen innehöll en spontanresa till danmark med Louise. Vi ville bort från hbg så.. Helsingör var ett givet val. Efter några timmar där drog vi oss tillbaka på fastlandet för att se stattena-aik på olympia med anna, bells, johanna und karin. 0-4, jaja.. Stack hem till louise sen och kollade lite film och så, massa mys. Drog hem till jeff en stund och chillade också, sen fick jag gå hem och sova! :)

Idagens då! Ja, jag vaknade upp i min underbara säng, kollade lite tv med mamma, åt frukost och kilade iväg till anna. Därifrån cyklade jag, anna och bells ner till stranden och chillade. Max, thomas och dennis kom och joinade oss en stund innan vi drog oss tillbaka hem mot anna. Köpte lite jordgubbar på vägen hem som vi satte oss på altanen och åt, massa gott! Duscha där och sen kilade jag hem. Väl hemma åt jag och sen cyklade jag ner i stan med jeff och emil. Ner på stranden där vi mötte resten, bad och chill hela kvällen tills vi tillslut började frysa. Cyklade hem med jeff och emil igen vid halv tolv, väl hemma stod vi och snackade ett tag, ganska nice. Därefter gick jag hem och satta mig och började på detta maximala inlägg.
Kryddet på dig som läst hela, nu ska jag sova, men först. lite bilder! Ligger jättebak! :)

Skolavslutningen 09, efter 10 underbara år på Fredriksdalsskolan! :) <3

1. Me, sara und milla. 2. Massor. 3. Duy-An me und Martin. 4. Merdin und me. 5. Hossam und me.
6. Jeff. 7. Me und Andjelika 8. Solle und me. 9. Me und Ahmed. 10. Milla, me, Ahmed, Louise und Sara.
11. Jens, Simon, Jeff, Marcus, Emil, Emil und Viktor. 12. Duy-An, Hossam und Merdin. 13. Hossam me und Duy-An 14. Lärarna. <3


20/6

Hola guapos,
Kom nyss hem från stadens gator där jag har spenderat hela kvällen med folket, massa mys på det och kärlek till er!
Nu kommer bilderna från tosselilla som jag lovade igår. Fet lökiga men anyway! Och imorgon blire bilder från avslutningen.
Pusss och godnatt! <319/6 - Glad midsommar? :)

Godagens på er såhär på självaste midsommarafton. Det har gått 12 dagar sedan jag skrev sist, men det betyder inte att det har varit 12 händelsefria dagar, tvärtom! Största orsaken till att jag inte skrivit är för att jag, mest hela tiden, har varit förrvirrad, förvirrad och mer förvirrad. Mellan varven har jag även varit ledsen, ledsen och mer ledsen. Men trots det har jag varit glad, glad och ännu mer glad, och det är den biten jag kommer att minnas!

Förra veckan bestod till mesta dels av rep till musikalen, träning och shopping. Dessutom en dag på Tosselilla med hela årskurs 9, bilder kommer nedan!

I måndags vare skolavslutning, sista dagen på fredriksdalsskolan! Började med att vi i Film och teater spelade upp vår musikal, sedan hem och byta om och tillbaka på middag med lärarna. Käkade och lite så, massa snack och mys sen mingel på skolgården+ betyg. Stack hem igen för att byta om ännu en gång och sedan ner i stan med Sara, Louise och Milla, och the boys förståss. Folk kom och gick lite men det var sjukt chill och tack till alla! <3 Kom hem vid ett och somnade på dirren!
Vaknade i tisdags klockan halv sju och kilade bort på skolan för att spela upp vår musikal ännu en gång. Gick bra trots lite dramatiska händelser och efter showen käkade vi massa tårta, mumma! Me und simon stack upp och pratade med lite lärare och sedan kilade jag hem och drog på träning. Efter träningen kom jesper till mig och vi somnade på dirren.
Vaknade i onsdags vid halv åtta och så stack pappa och jag till läkare vid kvart över. Stick stick och sen hem igen och sova vidare. När jeppeman vakna kilade vi upp till bageriet och käka bullar - bullar ftw! Sen kilade han hem och jag, louise, simon och emil DT stack ner i stan. mötte upp emil B och drog och spela massa volleyboll, fedenice på det. Sen kilade vi bort till sundstorget där jeppeman och petter var, kollade på kicktävlingen och sedan stack dom igen. Kollade mer fotboll och Jeff anlände till the gang. Gick upp och käka på söder sen fotboll i stadsparken. Massa mys på det och sedan fick det roliga en dramatisk vändning när jag stod och stylade på sundstorget frammåt tiotiden, failade och en bil körde på bollen, haha. Poff sa det också var den platt (: Aja, efter det stack vi hemmåt, Måste tillägga att jag skutsade louise uppför heeeeela hälsobacken på min cykel, starkt jobbat hanna jappjapp! Väl hemma hos mig kollade vi film och så, gick och la oss frammåt fyra.
Vaknade igen vid nio och då vare bara jag och jeff som var vakna så vi gick upp och åt frukost. Väckte de andra vid tjugo i tio och klockan tio stod jag på fotbollsplanen och skulle träna. Efter träningen kilade jag hem och åt, sen kom Elin på besök! Vi chillade lite och sedan drog vi iväg på träning! Massa mys på det, väl hemma igen gjorde vi vid oss och stack ner i stan. Satte oss på sundstorget och kolladen Spanien- England, heja spanien men neeeeejdå, förlora gärna, gööör det! :) Var hemma igen vid tolv och vi la oss på dirren!
Vaknade vid nio imorse, frulle och sedan iväg och lämna Elin. Upp till mormor och morfar i röstånga där jag sitter just nu också. Chilla lite fram till att fotbollen började och gästerna började strömma in. Illa sverige men anyway, hittade inte eftersnacket så började skriva i bloggen, men nejdå! Då skulle ngt plötsligt hända och hela inlägget försvann (: Så jag tappade livsglöden, nejmen stack ut för att äta och så , massa god mat och sedan lekte jag självklart pjätt med barnen, vilket jag är väldigt bra på faktiskt. Blev lite kort och jag var allmänt social trots mitt, något sämre, psykiska tillstånd. Kvällen gick och nu har alla stuckit hem, förutom vi då som ska sova här. Alla sover i huset och jag sitter uppe och nördar. Mys!
Men nu ska även jag lägga mig, puss på er och njut av bilderna från tosselilla, imorgon blire bilder från avslutningen! <3

Äh bilderna från toselilla får komma imorgon dom med, det segar höhö!


7/6

Hola guapos!
Jag sitter just nu hos Jesper och har precis kommit hem från ip där jag såg hans match.
I fredags hade vi beachhandbollsurnering med klassen, eller ja. Vi var bara 8 st men ändå :) Träffade massa roligt folk och gjorde en massa mål. Jag borde nog satsa på handboll istället för fotboll, haha, jag är ju grym! efter en konstig avslutning stack jag hem och käka lite sen snabbt vidare på träning. GRATTIS BELLE SOM FYLLDE 16 ÅR I FREDAGS! :) Efter träningen stack jag hem och duscha, sen ut en stund på kvällen.
Igår hade jag och peppeman 1 år tsm, grattis till oss! Gårdagen började med 1-0 vinst mot råå och nu ligger vi 5 poäng före tvåan i serien, vilket är underbart! Därefter hängde jesper med mig hem så gjorde jag vid mig, sen åkte vi ut till martin i glumslöv där vi kollade sverige-danmark med honom, Josefine och Elin, mycket trevligt! :) Det blev lite biljard och guitarhero också, massa mys! :) Stack hem vid tolv och gick och la oss på dirren!.
Men nu ska jag iaf kila hem och dra på stattenas match.
Pusssss <3

2/6

Idag beskriver Charlie min dag såhär:
Började med att jag gick till skolan, alldeles för tidigt. Hade repetitioner med teatergruppen, nice! Stack på svenskan och gjorde klart grupparbetet med Martin, Dreamteam! Sen på jadwigas lektion så lät hon oss gå på en promenad, vilket var konstigt eftersom det är första gången men iaf, det var fint väder så det var skönt. Jag gick med anonyma charlie och den intillegenta daniel och snackade om förhållande.. givande eller ej!

Och jag skriver själv fortsättningen:
Därefter vare lunch, usch? och 30 min syslöjd. Mer repetitioner och heeeem! Mat och iväg på match. Vinst med 5-2, tackar för den, serieledning. Vidare hem och nu ska jag sooooova!
Pussss och tack för hjälpen "Charlie" (y)


RSS 2.0