31/5

Idag har jag ägnat 1 h på en parkering, lekt med louise, solat, badat i havet, kollat handboll, gått, gått, gått och gjort färdigt mitt och martins arbete, säg att jag är duktig? tack!
Dessutom har vår bil pajjat - höhö.
Nu ska jag sova, imorgon börjar jag redan halv nio, ackack.

Här är bilder från i lördags, puss på louise!

Efter många om och men och lite kvinnor..


1, 2, 3 pose!


Det smilet skojar man inte bort, haha, flabb!


30/5

Goddag goddag mina vänner och tack som fan för gårdagen!
Blev en riktigt nice födelsedag med massa fina presenter när allt kommer omkring, och det tackar vi för!
Dagen började med skola, grupparbete, idrott lunch och sen 3 h rep till showen. gick massa bra. Kilade hem efter det, åt lite snabbt sen körde bror mig till träningen. Redigt chill träning med sång för lilla Hanna! Snabbt upp och duscha och sedan vidare hem igen. Mormor och morfar samt Jesper skuttade hit också käka vi och så. Sen kom jennifer och kicki och vi käkade lite meeeeeeer.. sen stack dom och m&m och jag käkade meeeeeeeeer. Mat Mat Mat! Jag kollade lite på datorn, sen gick jag och jespr och la oss :)
Vaknade idag av att min hand var helt blöt.. Varför dreglar jag när jag sover?! Jesper var vaken och skrattade åt lilla mig, hö-hö. låg och chillade lite innan vi väl gick upp. Jespr kilade hem och louise kom ner till mig. Vi tog bussen ner i stan och stack bort till beachhandbollen och hängde där ett tag. Redigt varmt så blev lite negrar på köpet! Såg massa handboll sen gick vi runt lite inne i stan. Därefter traska vi hem. Käkade och så, kollade robinson
Buh på ellinor, Anna skulle vinna!
Därefter om louise ner igen och vi drog ut en stund till. Ner i stan och kolla läget sen hem och nu sitter jag och yrar med ahmed och flamur på msn och ska aldelles strax sova!
Puss på det!
  / gäsp, h b-day to meeeeeeee

29/5 00.09 - 16 idaaag , sweeeet!

Wohooo , jag har firat min födelsedag i 10 minuter nu! Men ännu är jag inte 16 för jag är inte född förrän 12.35 :D
På dessa underbara tio minuterna har jag tagit emot ett samtal och tre grattis-sms, evig fight om vem som någ min mobil först såklart!? Gz till Lovisa och Zimper, ni får slåss om förstaplatsen!
Nu ska jag kila i säng, kände bara att detta var viktigt att skriva!
Och grattis till pappa som fyllde år igår! loveu<3
Pussssssss <3

27/5 - twoooo days leeeft!

Hola guapos!
Idag äre ingen vanlig dag för idag har barca tatt hem europacup segeeeeern! Puss på Messi! Även om jag egenltigen allra helst hade sett Arsenal med bucklan så är Barcelona fullt tillräckligt, Barca är bättre - Bäst!

I övrigt så har det varit en soft dag. Hade det chill i skolan, Repetitioner inför showen och spanska np. Efter skolan drog jag på mig Hossam och Ahmed hem för jag skulle hämta busskort, sen drog vi ner i stan. Hamnade brevid en riktigt wierd snubbe i bussen och Ahmed och Hoss var taggade så blev fett mycket magkramp, haha! Väl på GA stack hoss till frissan och jag och Ahmed drog in på guldfynd, jappjapp! Pappa fyller ju år imorgon så jag skulle fixa present of c!
Presenten blev ett halsband och armband i silver, av exakt samma länk som jag har för er som vet vad jag har för någon (y) ( har inte köpt någon skinande fjoll-länk till min manliga fader om ni tror det, nej jag har herr-länk, lovar! hö-hö )
I alla fall! Därefter kilade jag och Aggebagge ner mot sybway, megahungriga ju! Drog in i någon kinesaffär där vi snackade med en dansk kines, jättesöt var han men ahmed och hans spontana kommentarer och frågot fick oss att framstå som efterblivna, haha! Aja, Stack in och åt på Subway och sen kilade jag hem. Väl hemma fixade jag lite grejer på datorn, sen har jag varit klistrad framför fotbollen fram tills nu ungefär!
Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väcker mamma mig halv sex och då ska vi sjunga för papi! Puss på det!
GodnattGodnatt! <3

Min trogne arabvän och jag från spexfotot ju! A.C - anonyma charlie?

26/5 - threeee days left m8!

Goddagens såhär runt tolvslaget!
Idag är det tisdag och igår spelade vi ut TeamSandby med 6-1, fortfarande serieledning jappjapp! IFK vann över malmö och leder allsvenskan nu också med hysen i skytteligartoppen. Kan det bli bättre?
Imorse gick jag upp klockan sju, observera klockslaget, och gjorde vid mig inför friluftsdagen. Cyklade iväg vid åtta och mötte Sara und the boys och därefter kilade vi vidare till pålsjö. Puss på orientering och power to our dreamteam. Sara och jag vann då hela orienteringen, för intressets skull, på tiden 63 minuter. Grattis till oss. Vi cylade hem igen och jag stack in och duscha och käka. Kilade upp till skolan och mötte showteamet sen drog vi iväg för att börja repa lite på våra roller. Grymt kul och vid tre stack jag hem igen och åt mer, matmatmat! Kilade iväg på träning, riktigt chill. Drog mig hemmåt och nu sitter jag här, efter en lite dramatiskt kväll.
Saker snurrar i mitt huvud, jag har mått för bra, för länge. Nu blir jag snart emo!
Ska lägga mig nu, sovaaaaaaa, mumma!
Pusssssssen!


NOOO

ohhhhhh vad jag är ledsen nuuuuuu!
Ronak har just talat om för mig att pontus wernerbloom SKA till az alkmaar :'
Jag trodde inte det hade gått igenom men jodå, det var tydligen klart redan den 29 april?!
och han har endast två matcher kvar!
Först Alexandersson i julas och nu Wernblooooooooom!
Kollat på denna länken 8 ggr nu...
Sånt här gör mig ledsen.
Stay in blue!!
hejdooooooooo

 <3

24/5 - 5 days to goooo!

Om endast 5 dagar firar jag min födelsedag woho! Hanna goes sixteen och hur känns det? Kul men ångestfyllt! Jag förstår inte hur man kan längta efter att bli 18 redan.. Jag vill helt ärligt inte bli äldre. Jag vill alltid vara mammas och pappas lillaflicka.. Det kommer jag ju alltid vara så klart, oavsätt om jag är 16 eller 30 år gammal men jag menar mer.. att de tar hand om mig när jag är sjuk, lagar min mat och kramar mig godnatt och allt sånt..
Även om jag i vissa fall känner mig väldigt vuxen så kommer den här.. barnsligheten inom mig aldrig någonsin att försvinna och det är jag glad för! Dock vill jag inte bli vuxen.. det skrämmer mig lite när jag ser vilka krav vardagen ställer på mina föräldrar och nu också på min bror.. hur stressade de är och allt som ska göras. Jag menar inte att jag bara glassar runder, jag har också krav! Men..
Äh.. det är klart skönt att man växer som människa men jag vill inte försvinna ur dockskåpet fortare än nödvändigt om ni förstår..
I vilket fall som helst :)
Långhelgen har varit riktigt härlig och jag har njutit av varenda minut! I onsdags stack jag och Lovisa på bio, tack för det kloningen! :)  I Torsdags kilade jag på träning i stort sett direkt när jag vaknat. När jag kom hem igen så stack jag vidare ut till Jesper. Spelade fotboll och lite så, mums-väder! Sov där och i fredags degade vi ett tag och sen stack jag hem. Drog mig iväg på träning och därefter ut med Louise. Igår vaknade jag tidigt och åkte iväg med pappa på handledarkursen, snart ska hanna köra biiiiiiil! :) Det gick bra och väl hemma igen åkte jag och mötte Lovisa i stan. Vi tog oss ut till väla där vi handlade lite grejs, massa mys! När jag väl kom hem igen hade vi gäster så åt och så sen kilade jag ut med louise. Viktor och Simon hängde på och vi drog ut på en nedrans utflykt, haha. Massa mys på det. Hemma igen vid halv ett / ett, trött som få. Fixade lite på datorn sen gick jag och la mig. Vaknade idag vid halv två... märkte att jag inte var utvilad nog så gick för att sova ännu lite till och vid halv fyra gick jag upp och åt kvällsmat. Bra hanna, bra! Sedan dess har jag bara kollat film och så, snart ska jag sätta mig och läsa ut min bok hade jag tänkt, bokredovisning imorgon!
pusssssss <3

20/5 - gzzz louise!

Woho, idag fyller Louise 16 och samma gäller mig om endast niiiiiio dagar!
På lördag ska jag und papi på utbildningen för att börja övningsköra, ska bli fedenice!

Men ja, måndag och tisdag har jag också varit sjuuuk, såsom i söndags. Dock tränade jag igår, fick hyffsat trots allt!
Idag kilade jag till skolan med födelsedagsgrisen *stolt*! Hade Talangstudier första lektionen där jag och simon satt och redigerade vår reklamfilm, det tar sig? Halv tio hade vi egentligen eget arbete men eftersom jag, klok som jag är, missat Np;n i Kemin så var jag tvungen att göra det idag. Smög upp och satte mig med alla andra små provgörare i ödesalen. Där drog jag ut alla möjliga kunskaper jag någonsin haft om kemiska reaktioner och fysikaliska förändringar och satte dom på pappert! Hanna har mvg i no? Nix, inte längre haha! Aja, jag svarade på allt iaf och det jag väl skrev är rätt, sen att mina svar var aningen outvecklade gör väl inget! He-he. Det tog ju bara 150 minuter också.. Hemskt. Så jag och Louise missade lunchtiden och fick äta i lärarrummet med vår lärare, haha. Mysigt ju, god mat också.. Vi missade även spanskan, synd säger vi, vi hade ju np där med :) senaste tre veckorna har jag missat 4 av 5 spanskalektioner, bra? :) Skärpning Hanna, eller nej, chilla på föresten! :D Sista lektionen hade vi praktiskt bakprov på hemkunskapen, haha, gick ju utomordentligt bra! Därefter kilade jag och Louise snabbt ner i stan och snabbt hem igen! Kom på att jag glömt en grej i skolan så jag gick upp där igen. Snackade lite med Sead också om kommande turneringar, ska bli fett kul! :)
Kilade hem igen och snart ska jag bege mig ner i stan och träffa Lovisa. Ska chilla lite vid gröningen sen bjuder min kloning mig på bio hihi :D Upplevelser är de bästa födelsedagspresenter man kan få!
Nu ska jag iaf göra vid mig lite, känner mig fett sunk!
Pusssssen ! <3


17/5

Wohoo, söndag...
I fredags lirade vi skol os, två matcher och två vinster. Bra klarat tycker jag, 3-1 mot dalhem och 1-0 mot gantofta, trots att det bara är jag som spelar fotboll i min klass. På kvällen blev det träning, sen kom jesper hit.
Igår var det seg dag. Mådde inte så bra så ställde in alla planer och degade hemma. Såg bland annat We are marshall och Harry potter och fenixordern. Avslutade dagen med melodifestivalen, hejja norge.
Idag vaknade jag åtta med megaont i halsen och fet förkylning. Skulle egentligen spelat match men nej, det fick jag ikke. Somnade om och vaknade igen vid ett. Sedan dess har jag inte gjort så mkt. Nyss ätit frukost och nu står kvällsmaten på bordet, känns ju.. bra? :) Ska iaf kolla Harry Potter och de vise sten nu, Pardey!
Pusssss!<3

15/5

Hallelåja!
Mitt huvud är rätt tomt men ska ändå skriva lite meningslösa ordföljder! Just nu sitter jag och vänart på att min frokost ska göra sig själv, vilket med all sannolikhet inte kommer ske. Idag har jag iaf ingen skola, vi har fotbollsturnering vilket ska bli nice. Är dock riktigt seg men det har inte stoppat mig tidigare så! :)
Igår vare fett chillad dag. Hade Engelska där vi satt och läste, sen svenska - film, därefter... slöjd. Maaaat och sluuut. Halv studiedag (y) Sen hem , chilla i 5,5 h och därefter på träning! Dusch och hem med alleballebanan! puss på alex, hon är bra!
Nu måste jag kila, snart kommer camilla-millimeter och hämtar mig!
adios guapos! <3

 snyggt? naah haha

13/5

Alooj!
Sitter, lagom trött, och äter jordgubbar. Om exakt 7 min börjar skolan så jag ska snart kila iväg.

Igår började dagen med en resa till Svalöv. In till Lena och kolla lite. Hokuspokus. Enda felet var på mitt njur-parti men på torsdag ska jag vara återställd och kiselvärdet ska vara lagom! Efter det blev det godnatt i bilen hem. Väl hemma fick jag dra mig till skolan.. Där hade folket np så jag fick ägna lite tid i korridoren (: Håla! kilade hem till Viktor och lira Guitar hero. Starta band? haha. Jag är eliiiiit (: Sen blev det lunch och därefter idrott. Massa skoj. På matten joinade jag, sara, milla och louise grupp... Ja B ?, Promenad iaf! Och Vattenkrig, made by me und louise, haha. Dock blev jag väldigt blöt, men som jag brukar säga, man får vad man förtjänar? (:
Lousie och jag kilade in till Misha lite, sen stack vi hem och pussla! PARDEY, haha, redigt givande :) Jag kilade iväg på träning och väl hemma igen blev det skype och robinson till godnatt-dags.
Nu ska jag gå till skolan! Pusssss <3


11/5 - 18 days to go!

hallå skönheter.
Sitter och äter pastasallad som min underbara mamma gjorde till mig igår. Snart ska jag och papi bege oss till min trogne tandläkare hehe. Hanna har kaaaaaries i lilla tanden, SYND, men får vad man förtjänar, jappjapp! (: När de lagat den ska jag kila hem igen och gör vid mig för att sen dra på match. Möter Lund som är tippade att vinna serien så, vi får se hur det artar sig! Men nu blev klockan mycket, jag fyller på detta inlägget när jag kommer hem höhö.
pusseeen

såja, usch vad jag ogillar tandläkare hehe. Eller inte min tandläkare som person, men ja, ni fattar.. själva ordet skrämmer mig.
Men men, nu om min intressanta skoldag! Först till mentorstiden med mätt mage efter feta frukosten. Där chillade vi bara som vanligt. Sen svenska där jag fick "äran" att inleda lektionen med min muntliga redovisning om RR, Random Rudolf, min söta kompis med ögonbrynET, (observera singular) hehe. Mvg-, taaackar för den. Därefter blev det mattelektion där jag och sara stack ner och snackade med Annebanne på the expedition, sen letade vi som galningar efter gårdagens hd. Sökandet gav resultat! Upp till matten igen och chilla lite fram till luuuuunchen. Inte jättemums. Ännu mera mattelektion men där blev det bara muntliga np. Superlätt mina vänner, don´t worry. Ännu ett glädjande besked då alltså, mvg på np i matte (y) Ännu en svenskalektion som jag och louise tillbringade i grupprummet och svarade på lite frågor, och, får inte glömma, så pratade vi om en person som vi båda älskar så otroligt mycket. Känn ironien.. Aja, Sen 30 min läsning på engelska.
Imorgon har vi np i Kemi, ´"oj, synd" att jag ska iväg till läkare då, he-he :D
Men nu måste jag kila på samling, Steff och Thomas väntar på parkeringen!
Ajööss <3

10/5

Hallåå såhär på morgonkvisten!
Inte för att jag precis vaknat, nej nej, jag gick upp åtta idag och kilade iväg till puma för att shoppa med papsi! :) Snart min födelsedag ju så lite grejer förtjänar jag. Gick där någon timme och nöjd med dagens inköp som består av; Skor, vindjacka, väska, tröja. Sen lite fotbollsstuffs såsom fotbollsskor, shorts och strumpor
Sen kilade jag iaf hem och käkade megafrukost, mat mat mat! Snart ska jag bege mig mot glumslöv och kolla på jespers match, men funderar på att först dra ut och steka lite i solen kanske..  nja får se!
Nu ska jag iaf gå och vila lite,
pusssen!

Två av dagens köp!
Har dock likadana skor sedan tidigare fast i blå (y)

Har även liknande jacka fast den är blå och röd (y)
 

9/5 (10/5)

Aaalooj amigos.
Vad händer där ute när klockan börjar närma sig två? Här händer ingenting. Egentligen är jag påväg mot sängen men jag har ännu inte orkat möta det faktum att jag, innan jag kan lägga mig i sängen, måsta plocka undan ett tjugotal klädesplagg som ligger i den. Men, jag har ett alternativ som jag uttnyttjade igårkväll. Eftersom min skapligt nya säng är så pass bred, så kan jag ha mina kläder på kanten utan att jag behöver tränga ihop mig det minsta! Smart va?
Men självklart är det mycket skönare att gå och lägga sig när man veeeet att man har en area på ca 140*200 cm att röra sig på utan att behöva tänka på att man inte ska välta ner någnting på golvet!
Dock kommer mina kläder, precis som igår, hamna i min datorstol och imorgon när jag vaknar och ska sätta mig i stolen, så förflyttar jag exakt samma hög med kläder till sängen igen. Sen upprepas detta dag efter dag tills det att mamma tvingar mig städa eller att jag helt enkelt får skuldkänslor över hur illa jag behandlar mina kläder "he-he"
Men som på rutin; Jag tänker ju att jag ska ta bort kläderna och vika dem fint, sen att jag inte kommer göra det är en annan sak. Men det är ju tanken som räknas, inte utförandet?
Ohja!
Nu ska jag, trots mina kläder, gå och lägga mig.
Tjingeling! :)

 i miss u a lot hunnybunny<3

9/5, countdown - 20 days to go!

Hola guapos?
Min så otroooligt eftertraktade blogg måste visst uppdateras, hehe..
Äh men har haft mycket att göra, som vanligt så då blir jag slööö.
Idag är det lördag och jag har inte skrivit på en vecka och 5 dagar, knäppt?
Aja, förra helgen var nice. Långhelg ju.
Valborg firade man i glumslöv con jesper & co.
1 maj firades i stan, likaså 2 maj, med louise, sara, milla & the boys.
och i söndags vare match, 8-0 (y) och därefter miatorp med J & co.
Myspys, sen börja skolan igen..
måndag, skola och träääning, tisdag, skola, np och träääning.
Onsdag.. spexfoto och reklaminspelning, därefter träääning.
Torsdaaag. Skola och träning, pluuug.
Fredag - igår.. sjuk, "synd", träning och glumslöv.
och nu, ja, idag... Kom nyss hem från jesper.
Ska kanske plugga lite sen Louise, massa mys.
Eller ja.. plugga och plugga, jag vet ju själv att jag inte kommer göra det, "synd". 
meeen.. det är ju tanken som räknas, och jag tänker ju att jag ska plugga..
sen att jag inte kommer utföra det jag tänkt mig skulla utföra räknas inte? :)
Äh, spela roll, det är ju trots allt helg och då ska man bara göra sånt man vill!
Typ som att jag ska spela The Sims nu,
Adioos! :D

 summer, summer - gief me!

RSS 2.0