30/11

Aaaloj gott folk! 
Idag är en bra dag! Det har varit en underbar helg till att börja med. Den började med träning på activerum i fredags. Duschade där och sen tog jag bussen direkt ut till elin. Väl där la jag av min väska och sen cyklade vi direkt till hallen och kollade billesholmscupen, woho! 
Rätt kul att vara sådär ute på landet.. man känner max 5 personer i heeeela hallen och behöver inte vara minsta rädd för att göra bort sig! Me like, så jag tog förståss chansen, no details!
Efter några matcher cyklade vi hem till elin igen. Där åt vi och såg idol och sen var det beddie-time och då låg vi och snackade i några timmar, myspys!
Vaknade i lördags och åt frukost med familjen Svensson. Fick skjutss in till hbg och väl hemmaduschade jag och så innan jag tog bussen till stoffeloffe my love. Myspys och promenad tills de fick gäster. Massa god mat och trevligt trevligt. Sen såg jag och stoffe film, hajen, och ja den är jätteläskig! :) Såg robinson också och sen gick vi och la oss.
Vaknade i söndags, åt frukost hos stoffeloffe och sen kilade jag hem. Gjorde vid mig lite och pluggade lite innan jag åkte ner i stan för att träffa Christoffer igen! :) gick på julskyltningen några timmar sen åkte stoffe hem och jag mötte upp elin. Gick lite med henne innan vi tillsammans åkte upp till mig för att kolla på matchen! Somnade gotte igår!
Vaknade idag, måndagmorgon, alldeles försent! :D men eftersom jag är kvick av mig, hehe...., så hann jag till skolan i skaplig tid! massa tråkiga lektioner innan dagen tog slut och då blev det pusspuss och hem. Bytte om och drog till Activerum con bells! Träffa lite folk man inte sätt på länge, hejhej, trevligttrevligt! Hem dusch och efter lite annat så sitter jag här. Har nyss pratat med min favorit pojke i telefon!
Elin har nyss skickat massa ofräsha bilder som väcker mysiga minnen från sommaren, mummamumma! Här kommer några skönheter, haha! Se och njut, nu ska jag sova!
Idag är en bra dag! <3
 


23/11

Aaaalooj!
Jag har det bra idag, idag är en bra dag!
Jag har miljooooner läxor att göra, tusentals meter att springa, femhundra ton kläder att plocka bort, etthundra knäböj att göra, fyratusensjuhundraåttionio dammtussar att städa bort och 20 avsnitt av gossipgirls att se.
Jag har ca 72 minuter på mig från nu och jag är den lyckligaste i världen!
Jag har en familj som älskar mig, vänner som älskar mig och framförallt - en pojkvän som älskar mig!
Människor som jag tycker så gaaaalet mycket om tillbaka och som verkligen gör min dag, mitt liv, till vad det är - UNDERBART!
För så är det, så känns det idag och så är det! Jag är fortfarande, efter två månader, nykär och svävar på moln!

Igår var jag och Christoffer på julmarknad i Råå, något som jag verkligen sett fram emot!
Uppleva julstämningen för första gången på året med någon man verkligen tycker om.
Det var megamysigt och det blev knappast sämre av att christoffer, helt omedveten om det, uppfyllde en dröm jag haft sedan i somras.

I somras läste jag nämligen en text som en för mig helt okänd person skrivit. Hon berättade en historia om hur hennes pojkvän talat om för henne att han älskade henne. Utifrån hennes berättelse skapade jag mig en egen.. ja.. dröm? om hur jag ville att det skulle vara när min blivande pojkvän talade om för mig att han älskade mig. Kanske låter detta inte så trovärdigt men ni får tro vad ni vill - Christoffer lyckades, helt omedveten om min "dröm", uppfylla den!
Precis som jag ville ha det tog han ut mig i en mysig miljö - mörkt och lite kyligt. Efter ett tag tog han mig lite åt sidan och sa att han hade något viktigt att säga. Höll mig hårt och nära och började prata runt det lite smått generad. Efter några varma kyssar och djupa andetag tittade han mig slutligen djupt in i ögonen och sa de tre små orden som betyder så otroligt mycket.

Utan tvekan en av de lyckligaste stunderna mitt liv som jag bara var tvungen att dela med mig av här på bloggen! :)

Nu ska jag tjingelinga, krypa ner i min säng, njuta av kärleken och glömma alla måsten i inledningen på mitt inlägg! :D
Aaalooj!16/11

Usch ja, tänk det men säg inte det, för jag vet om det. Jag är sämst på att uppdatera min väldigt jätte-super-duper-mega-intressanta blogg hehe. Men just nu är där många orosmoment i mitt liv som får mig att må lite sämre än vanligt vilket gör mig lite känsligare än vanligt vilket i sin tur gör mig lite tjurigare än vanligt, och ja.. strunt samma.
Det viktiga är att jag har en lugnande faktor -Christoffer! Det är svårt, det går praktiskt taget inte, att förklara, hur mycket du faktiskt betyder för mig Stoffeloffe. :)
Det spelar ingen roll om jag så använder mig utav miljontals tecken, jag lär trots det inte lyckas med att bygga upp en rättvis bild på hur mycket jag faktiskt tycker om dig. Jag hoppas och tror att även om jag inte skriver en hel bok till dig, att du ändå förstår att du är en av de som verkligen betyder mycket för mig.

Imorgon fyller Kim 20, puss på brooor !
och puss på resten nu ska jag nanna, godnatt! <3

 

3/11

Viiiiiiilken härlig dag nanana.
Men, jag har inget mer att skriva än att jag och min döda arm ska gå och sova nu!
Vaccinet mot svininfluensan..
Säger bara den som inte tatt den ta den, och helst idag.
godnattpuss!
och juste, idag är en bra dag! <3

 :(

1/11

Idag är jag förvirrad.. eller, ikväll är jag förvirrad.
Men jag mår bra idag, idag är en bra dag! :D

Vad har jag gjort idag då?
Pluggat med Bells, ätit massa mat, tränat första inomhusträningen på två år, kollar ifk-aik och umgåts med Christoffer <3
En mysig dag jappjapp.
Ännu lite mysigare hade den varit om IFK hade tagit SM-guld idag, men man kan inte få allt här i världen, och jag älskar IFK oavsätt vad! :)
Men alltså AIK... vad säger man om spelare som Mutumba? "Ey mannen. Ska till rinkeby fira med familjen. Asså mannen sa innan matchen vi kommer vinna mannen. Kollade mobilen i halvlek mina vänner från rinkeby hade skrivit värsta 'du är sämst' och sånt"
Ja..
Nej, nu måste jag sova, ackack. Klockan es mucho.
På onsdag har jag spanska prov btw, och på fredag har jag spanskauppsats, lycka till till mig!
pusssss


RSS 2.0