31/10

Is lördag och jag och Elin har pluggat idag, eliiiit! Lovet har varit händelsefyllt och helt underbart! Tisdagen blev lyckad, var i stan med Elin, mat hos Anna och sen till Louise. Stack ner till tivoli vid elva, tjockt med folk men riktigt skoj. Somnade fyra och gick upp nio i onsdags. Heldag med Christoffer! :) Ishallen, badminton, Mat, Hif och därefter kollade jag Christoffers match. Massa mys! Kollade lite film och så i torsdags morse sen åkte vi till väla. Åt där och så sen hem till Christoffer igen. Cyklade tillsammans in till stan och sen cyklade jag hem. Igår vaknade jag sent. Duscha snabbt och cyklade ner i stan och mötte Christoffer vid ett.  Gick lite i affärer tills Erik kom ner så kilade vi in på haket och åt. Sprang lite på kullagatan innan jag drog mig hemmåt igen. Väl hemma blev det tv, Christoffer om hit och då blev det Pizza och idol! Mys hela kvällen och somnade gott. Vaknade vid halv åtta imorse, Åsa kom ner från stockholm så umgicks lite och käkade frukost. Gick in och la oss igen sen, hejhej christoffer vid tolv, Tja elin vid ett! Pluuuuuuuuuugg som sagt!
Nu har jag nyss duschat och snart ska jag ta bussen ut till Denise, där blir det film med henne, hennes syster och Marika! Myyyslördag! Imorgon är det träning och IFK! Taggad! :)

Imorgon ska jag skriva ett meningsfullt inlägg.
Idag är en bra dag!
Puss!


27/10

(00.28)
Tjingeling där ute!
Eller jag hoppas trots allt att ni är inomhus, för just nu äre kallt som attan där ute! Jag kom alldeles nyss in i värmen efter en lång promenad med Louise. Vi gick ut vid sju-halv åtta och kom hem nyss. (00.30) "Lagom runda" :) Vi träffade visserligen först Simon snigel och Peter olle-olin och stod och pratade med dem. Sen kilade vi ner i stan och satte oss på Mezo med Christoffer och Erik. Massa mys på det! Kul att träffa Louise också, längesedan.
På tal om längesedan, Igår umgicks jag med Lovisa! Det var längesedan sist om något! Vi träffades på IH efter jag haft möte med laget, så gick vi ner i stan och tog bussen till ramlösa. Åt och gjorde vid oss där och sen fick vi skjuts ner i stan igen. Köpte biobiljetter till flickan som lekte med elden och innan den började kilade vi iväg och köpte godis. Träffade Merdin och Florim, på tal om längesedan ja! :) I alla fall, filmen var megabra! Dock var ettan bättre men ja. Vi gick lite i stan innan bussen slutligen rullade mot Ramlösa. Trötta som vi var så deckade vi på dirren när vi kom hem.
Vaknade imorse och käka frukost, lagade mat och åkte ner i stan. Kollade lite kläder och så, massa mys. Sen tog jag bussen hem och åt, och nu är jag tillbaka där jag började! :)
Imorgon är en ny dag, en bra dag - Jag ska skriva historiaarbetet med elin och sen ska vi till anna och äta och så. På kvällen blir det the tivoli med tjejerna. På onsdag ska jag träffa christoffer, vi ska åka skridskor, spela badminton, kolla hif och sen ska jag kolla hans match, Megamys! :)


Men ja, vad händer just nudå? Jag sitter och lyssnar på meningsfull musik, som alltid, blir lite känslosam och tänker igenom livet. Mitt liv är bra, mycket bra! Visst finns det orosmoment och motgångar, men inte värre än man kan ta det med en klackspark som man brukar säga höhö :D
Jag ska väl snart gå och lägga mig, men.. igår plockade jag av sängkläderna och glömde sätta på nya eftersom jag sov borta igår.. och vad jag vet så klär inte sängen sig själv så.. den är fortfarande obäddad alltså och jag fruktar bara själva tanken av att jag, om inte nu, 00.53, så inom en kort framtid, kommer tvingas att ta mig i kragen och faktiskt utföra detta väldigt tråkiga, ansträngande arbete - att bädda sängen. Smaka på orden, Bädda sängen.. Hur förtjusande och trollbindande låter inte det? Inte så jätte nej. Speciellt inte för mig på mina 161,5 cm haha.
Nej men tänk er att vara knappt 1,5m lång och bädda en säng som är 2m lång och 1,4m bred, som dessutom inte befinner sig på marknivå utan nej, ca 80 cm ovanför markytan.. Det krävs en fet kraftansträning från min sida för att klara det kan jag lova, haha.
Usch ja, det är det svåraste problemet i mitt liv just nu så.. Då förstår ni kanske hur bra jag har det i dessa dagar :D
Jag har det bra idag, idag är en bra dag!
Godnatt! <3


20/10

Idag är en bra dag.

En bra dag att skriva, det har trots allt gått hela två veckor sedan sist, så detta inlägget blir laddat. Mitt liv rullar på och.. ja, det rullar på helt enkelt haha.
Jag mår bra för det mesta, men i dag är en sån dag, då jag för en sekund är den lyckligaste i världen, och nästa sekund är jag i dimman och letar efter en anledning till att faktiskt fortsätta kämpa för allt man vill här i livet. Dagens humör har liksom ingen klar, jämn, sturkturerad väg, utan mer.. ja, oklar, ojämn och ostrukturerad. Gud vad jag varierar mina ordval, haha. Men att ge upp är att förlora och jag är ingen förlorare. Man frågar sig själv, vad är meningen i livet? Vad är det för ogenomtänkt fråga egentligen - frågar jag mig först. Men tänker man lite till så är det faktiskt en förvånansvärt bra fråga, om man kan hantera den. En människa i väldigt dystert tillstånd kan få en väldigt negativ bild på livet och utan stöd kan det sluta illa..
Även om min dag inte varit den bästa, så vet jag iaf vad meningen med mitt liv är. Jag är här för att sprida kärlek och glädje och i gengäld också få både glädje och kärlek tillbaka. 
Jag hade utvecklingssamtal idag och min mentor frågade mig vad jag vill studera vidare till efter gymnasiet. Jag vet faktiskt inte.. -Men vad är ditt mål i livet? Ja.. jag vill vara med att förändra världen mot det bättre, vara en bra förebild och dö för något viktigt. Jag vill ha man och barn att älska och stå min familj nära hela livet. Jag vill göra mina barn till bra och självsäkra människor och lära dem allt jag själv kan och är stolt över.
Jag vill nog ha ett jobb som hjälper människor som har det svårt, som får människor att känna sig värdiga och behövliga i världen. Jag vill vill vill sprida glädje. Jag vill vill vill sprida kärlek. Jag vill vill vill le åt hela världen och få alla att bete sig på ett sätt som är okej och får andra i ens närhet att känna sig trygga.

Jag klagar inte, visst kan det kännas tungt ibland, men allt bra i mitt liv väger så mycket tyngre än det lite sämre. Min familj är den bästa som finns, mina vänner är helt underbara, jag har en pojkvän som nästan är för bra för att vara sann. Skolan är rolig, ja, rolig! Mina studier går till mesta del helt utan hinder och jag har fattat tycke för att studera, tro det eller ej. Fotbollen går bra och jag tycker det är kul att träna trots att en vanligtvis seg vintersäsong väntar.
Jag känner mig framgångsrik i livet och jag är verkligen glad för allt jag har.


Nu ska jag berätta om min helg, för den har varit jättebra! :)
I fredags åkte jag med mamma och pappa till väla efter skolan. Vi gick och letade jacka till mig och jag hittade en riktig ögonsten på intersport, meganöjd! När jag kom hem packade jag lite snabbt sen cyklade jag hem till Anna. Vi satt och pratade ett tag innan Elin kom dit. Däreter blev det mat, mys, idol och massa skoj! Efter en väldigt lyckad kväll somnade vi tillslut.
Vaknade i lördags och åt frukost hos Anna. Därefter kilade jag och Elin ner i stan och simmade ett tag nere på badhuset. Duschade och så sen cyklade jag hem. Fixade lite grejer och Sara och Johan kom på besök. Vi åt och sen åkte jag ner i stan och träffade Elin igen. Vi åkte vidare till Ängelholm där vi träffade lite folk och hade en väldigt trevlig kväll hos Marcus, tackar för det! Kom hem vid halv två och jag och Elin deckade direkt i min säng.
På söndagen vaknade vi vid tolv och åt. Jag somnade om och sen kilade vi iväg på Stattenas match klockan två. Bra match, 1-3. Därefter kilade jag hem och snart kom Christoffer till mig. Massa mys. Gick ut en stund också och pratade lite om allt. Kollade lite tv och åt och sen gick vi och la oss.

Nu ska jag gå och lägga mig, jag är helt slut! Imorgon väntar en ny, bra dag! Puss på det! <3


6/10

Nej, jag tänker inte lova att skriva varje dag i framtiden, men skriva ska jag!
Mitt humör går upp och ner, men, jag har det bra. Jag har det bra? Ja det har jag verkligen.
Jag lyssnar på jättesöt musik och kommer fram till; "Om vi slutar mäta oss med dem som har det bäst, skulle vi nog upptäcka att vi lever i en fest" Så sant så!
Iaf, idag är jag sjuk och har varit hemma från skolan. Jag är inte förkyld och jag har inte ont i halsen, men jag mår ikke prima. Igår efter träningen åkte vi, familjen, och Simon ner till Haket för att käka. Simon flyttar till Norge på söndag nämligen så det blev ett litet farväl. Massa mys på det i alla fall. Var pigg när vi kom ner men min trötthet ökade successivt. Dämpad blev jag och när vi kom hem vid tio var jag helt slut. Deckade i sängen och vaknade igen vid halv tolv. Helt yr, jättefebrig och alldeles mörbultad. Mina föräldrar försökte ta hand om mig bäst det gick och efter någon timme somnade jag brevid mamma i min säng. Sov gott hela natten och vaknade imorse vid halv tio. Ingen feber eller så men fortfarande mörbultad och verk i rygg, nacke och i övrig muskelatur i kroppen. Så jag har bara myst hemma idag och, faktiskt saknar jag känslan av att vara hungrig, haha. Jag brukar alltid vara hungrig men när jag är sjuk är jag aldrig det.. iaf, mamma tror att mitt tillstånd beror på gardasilsprutan jag tog igårmorse på bergakliniken, troligen har de träffat en nerv i armen och det är därför jag reagerat så underligt som jag gjort, haha. Men än en gång, jag har det bra! :D
Nu ska jag fortsätta lyssna på min grymma musik, se lite andra avenyn, bada och sen blire gossipgirl tills jag deckar i säng! Puss på min kväll!


s-s-så äre!

håll ut! jag kommer tillbaka! snart!

RSS 2.0