27/4

Idag har jag varit i skolan, inget ovanligt alls! Haft en del tråkiga lektioner, sen har jag haft en del tråkiga lektioner och några tråkiga lektioner har jag också hunnit med.. Nejdå, skolan är så givande men det är så fint väder, då vill man vara ute. Men just nu regnar det, hoppas på att det avtar till imorgonbitti!
Efter skolan stack jag hem och fixade några mindre förändringar här på bloggen med hjälp av Designa din blogg-bloggen! Myckat bra sida faktiskt, där har jag lärt mig i stort sett allt jag kan om koder och sånt trams :D
Kilade iväg till träningen, gjorde väldigt dåligt ifrån mig där, vet inte om jag kan skylla på att mina nya skor gjorde väldigt ont i fötterna? .. men iaf. Cyklade hem sen igen och åt och sen in i badet och plugga, som alltid. Nu sitter jag här och ska gå och lägga mig när som helst men jag måste först visa dessa söta brallor som jag hittat på Smartgirl :D
Mums och Godnatt! Imorgon drar jag upp halv sju och sticker till Kullagymnasiet på besök!
Adios! <3

 / miniatyrer!   m-m-mumma!


26/4

Aloooj,
Sitter framför min laptop i Röstånga hos mormor och morfarcoch väntar på inget alls. Måste snart dra ut och lägga mig i solen för att plugga och få färg, samtidigt, smart. Usch vad jag ogillar söndagens"måste", men så är det.
Jag tycker om att vara här.. inte för att här finns mycket att göra men.. eller jo, det är nog just därför jag tycker så mycket om det. Här har man tid att göra allt det man inte har tid med i Helsingborg.
Ändå känner jag för att skriva ett ganska meningslöst inlägg.
Snart fyller jag år och min önskelista blir längre och längre. Jag kollar på saker som jag låtsads att jag tror att jag kommer få, men i själva verket.. nej, mest troligt inte. Men det gör inget för egentligen hade jag inte behövt något alls, jag har allt jag behöver och mycket mer. Enda jag verkligen verkligen vill är att börja övningsköra. Min bror har precis tatt körkort och det ser så sjukt roligt ut så.. Ja, vi ska skicka in papper så snart får ni hålla er inomhus.
Men saker vill man ändå ha och jag har kikat in på zoovillage.
Dessa underbara klockor! Inte för att jag behöver en klocka, jag har just nu tre st som jag använder men jag vill ändå.. ja, ha en ny. Menar titta på den röda? Den hade passat såååå bra till mina röda stekarbrillor! Och den blåa? Till min ifktröja hade den varit utmärkt! usch ja.


Dessa hörlurar.. Mina nära vänner kommer säga "oh inte dom igen" när de läser detta. Men jo! Oh, jag har gått och velat om vilka jag ska köpa i snart ett år? ETT ÅR? Och jag har fortfarande inte bestämt mig vilken färg jag vill ha.. Men det är inte lätt när det är svårt!
 / miniatyr

Och denna plånboken.. Jag skulle mest troligt inte använda den men jag vill mer än gärna ha den. Wonder why, den är inte supersnygg men.. ändå?
 / miniatyr


Jag hittade massa kläder också men de får jag trycka in i ett senare inlägg för nu står solen på och jag måste, bara måste ut och lägga mig i solen med mina skolbäcker!
Adios <3

23/4

Hola guapos,
tell me, hur försvarar man det här?
äh, jag tycker det är lite kul..
killen flyger lätt som en fjäder och pepe blir lite arg.
jag hoppas det kändes! :)
sen att de har Casillas i mål är ju guld värt.

Idag tog ifk 3 välförtjänta poäng, det tackar i Robin Söder för!
Och Hif torska trots hbk gjorde mål åt dem? SYND! som elin säger :D
På tisdag spelar barca mot chelsea och onsdag blire united mot arsenal!
Heja Barca och Arsenal! :D

Oj vad det blev fotboll, och på lördag mina vänner kickar vi stjärtarna av hardeberga på olympia 13.00!
Ack ack inte missa!

Nu ska jag sova efter ett underbart nationellt prov i skolan.
Pusssssss


men mumma, så fräsht! Morot?

18/4

ännu ett tråkigt inlägg på g!
i torsdags var jag i skolan, hem och vidare till träningen. Jesper kom hit på kvällen och sov här. Vaknade upp igår och stack till skolan. Massa roliga lektioner sedan hem. Fixade lite grejer och på träning. Hem igen och duscha fortare än kvickt och gjorde vid mig snabbare än snabbast. Louise kom ner och sen skjutssade bror oss till filmstaden. Vi hämtade ut biljetter och drog ner till gröningen med Sara, jesper, emil, abbe och matrin. Senare kom emil.b, viktor och niklas också. Massa mys, fotboll och grillning med massa underbara människor. Stack hem vid halv elva, hemma vid tolv, wonder why? haha. Decka i säng vid två.
Upp nio idag, iväg till berga med laget och städa. Hem igen sen, ut en stund med louise senare vidare ner i stan. In på filmstaden och såg 17 again, massa bra. Sen ut och... ja, ner till bussen, inte utan tårar, men ändå. hemma vid halv tolv och nu... ja, nu ska jag gå och lägga mig, adios <3

 k'a'rlek! <3

15/4

Mumma mumma.
Dagen började med 1,5 h film och teater där vi kollade på varandras projekt, vårt pownade sönder. Sen hade vi eget arbete då vi satte oss utanför syv och spelade texas hold em som är vårt onsdagsnöje. Tjugo i elva drog vi oss mot matten där jag lekte lärare åt Sara, givande hoppas jag. :D Därefefter slutade vi så stack och käkade. Mums, köttbullar.
Stack hem och hämta lite filmer sen upp till Louise och kollade Bedtimes stories. :) Stack hem vid tre och cyklade ner i stan för att möta Lovisa, massa mys! Kilade hem igen runt sex och åt och så. Sen har jag suttit och kollat film sedan dess typ. Nu ska jag dra mig mot sängen för jag är trött som få! :)
Imorgon blir det skola och träning.
Adios ! <3


13/4

Finns så mycket att säga efter ett så underbart looooov! Tack, tack, tack till alla som gjort det så bra!

Vi börjar där vi slutade, i torsdags vaknade jag sent och satte mig på balkongen ett tag. Elin kom hit vid fyra, käkade och så sen kilade vi till träningen vid fem. Efter träningen hängde hon med hem till mig igen så stack vi ut ett tag. Kom hem igen med massa godis och satte oss för att kolla film, men efter tre försök gick vi och la oss eftersom båda var helt döda.
Vaknade i fredags brevid bells och kilade upp och tryckte i oss frulle. Stack på träning vid tio, sen dusch och så, hem och äta och vidare till lovisa. Vi kilade ut lite och sen degade vi bara heeeeela kvällen, massa mys med tv och vem där. Mumma! sen cyklade jag hem och deckade i sängen vid två.
Lördag kom jesper hit, stack ut och roade oss med både det ena och det andra, kollade film och ja, massa nice. Vid halv fyra stack han hem för att kila på lagfest och jag fixade käk och fixa lite grejs tills Jesper kom tillbaka vid halv tio. Kollade lite på tv och så och sen godnatt.
Igår vaknade jag brevid jeppzor, chillade lite sen stack han hem och jag träffade louise. Vi kilade ner i stan och hamnade på gröningen en stund. Kilade upp till cyklarna vid kärnan igen vid.. dunno, sju? Sen drog vi runt i älskade helsingborg och tillslut hamnade vi hemma hos mig igen där vi satt pall till typ halv ett, så kilade louise hem och jag kikade på min skärm till tvåtiden och sen deckade jag i sängen, som vanligt.
Idag gick jag upp vid nio och fixade lite grejer. Stack ut lite och sen datorn. Stack ut en stund igen och sen in och gjorde vid mig för att möta Bells och dra på match. Sif-ldb fc m på olympia med bells, alex, anita och.. kajsa? iaf, massa mys. Stack hem vid sex, lagade mat och satte mig och åt. Sen har jag bara chillat vid datorn och nu ska jag snart dra mig till sängen. Skola imorgon ju, det vore ju tråkigt att missa höhö.
adioooos <3

 finner inga ord?


8/4

eller ja, egentligen 9/4, klockan är över tolv.
I måndags träning, sen var man på olympia med Lillan & Lovisa och glodde matchen, heja blåvitt ale,ale. Igår var man con Elin, alex och anna i stan och fika och så, därefter träning y möte. Sen ut till husensjö igen. 
Men iaf! Idagens vaknade man upp hos annabananen. Puss på henne, Elin och Alex. Frullebulle, städ, cyklade hem och chilla. Lousie kom lite senare så haka hon på till bergakliniken. Snabbt möte sen skjussa papi oss till väla. Där druttade vi runder lite och ja, jag köpte ny klocka och ny armbandslänk, sån där fräsh pojklänk. Pardey. Sen blev det även twister-glass, massa gott! Kilade hem till mig där vi käkade och jag råkade hitta en oanvänd klocka, finare än den jag precis varit och köpt... haha jaja. Sen kilade jag och lollan ut, massa mys tills det började regna. Eller ja, det var fortfarande mys, även om det regnade, men ja.. äh ni fattar. Väl hemma igen blev det msn och här har jag suttit sedan dess.
Snart ska jag knalla i säng, massa puss på det.
Imorgon ska jag nog till dalhem en runda sen ska jag träna!
fääääärjestad, fäääääääärjestad SM GULD <3
Adiooos!

Hanna, din pille sticker ut!
huh?
Jaaaa kolla.
aha, men oh inte nu igen..

 /miniatyr

5/4

Tack för i fredags louise & lovisa, ni är verkligen megabäst <3
Nu är det rätt tomt, men gårdagen började jättebra.
gick upp tidigt och kilade ut till röstånga för att fira mami, gz,gz.
bror fixade körkortet i fredags så han fick köra, gz till honom också :)
väl i röstånga stack vi in om till mormor och morfan innan vi kilade ner till moster.
brunch, och solning med zizzie :)
efter några timmar där kilade vi hem till hbg igen och jag kilade ut en stund.
vid sex kilade vi ner till sam´s b&r och käkade, massa gott!
därefter ner till knutpunkten och mötte jesper.
gick runt och snackade en del.
sen kilade jag hem lite efter elva och väl hemma hände inte mycket.
just nu är jag fett trött och sliten, ska snart dra mig på match, får se hur det går.
adios<3

it may take some time to patch me up inside,
but I can't take it so I run away and hide.
and I may find in time that you were always right.
best i ever had, <3


2/4

Höhö blev utmanad av Annibanni på hennes blogg, så ja här kommer mina svar på dessa underliga frågor.
Och jag utmanar alla som vill, haha blöööh :)



Nuvarande besatthet?

Fett besatt av solen i dessa ljuvliga dagar.

Vad har du på dig nu?
Min älskade Arsenal tröja, ska snart sova :D
 
Tar du tupplurar?
haha jag har försökt, men oftast har jag för mycket energi mitt på dagen :)

Vem kramade du sist?
Någon i skolan.. Duy-An tror jag, efter good teamwork på teatern :)

Vilka är de finaste orden du vet?
Öhm, ordet överraskning gör mig glad. Men att bli kallad så.. Vacker typ :)

Vad blir det till middag?
Kycklinggryta med ris

Vad var det sista du köpte?
Ja du.. Ny jacka tror jag, typ två veckor sedan. Ja jag sparar :D

Vad lyssnar du på just nu?
tystnaden :)

Favoritväder?
Sol och snö. Nu vill jag bara ha sol. 

Vilka är dina bästa redskap?
haha huh? Mina fingrar?

Säg något till den person som taggade dig.

Jag är trött :)

Favoritresemål?
Usa, helt klart. 

Nämn några saker du inte kan vara utan?
Min familj och mina vänner.

Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu?
En tvåårig söt liten pojke som vill att jag ska leka med bilar med honom eller något.

Om du förvandlades till en känd person av motsatt kön, vem skulle det vara?
Magnus Betner! lätt som en plätt!

Om du kunde åka varsomhelst i världen i en timme var skulle du åka?
Till Detroit, lätt

Vem skulle du vilja fastna i en hiss med?
Haha, Magnus betner, alltid svar på tal :) 

Favoritlukt?
Typ, lukten av jordgubbar när man vet att man inte får äta dem ännu.

Skriver du dagbok?
haha nej..


RSS 2.0